Witam wszystkich

Uwagi do forum, zalecenia, komunikaty.

Witam wszystkich

Postprzez admin w 18 Maj 2008, 19:51

Jako admin oraz główny moderator serdecznie Witam wszystkich. Mam nadzieję, że współnie będziemy dobrze się bawili.
admin
Administrator

Dołączenie: 18 Maj 2008, 17:02

Re: Witam wszystkich

Postprzez Eliss w 23 Maj 2008, 22:06

Zapewne bedziemy bawic sie dobrze ale czy wspolnie?? :mrgreen: Drogi administratorze zacznij brac czynny udzial w dyskusjach ;)
Awatar użytkownika
Eliss

Dołączenie: 21 Maj 2008, 16:53
Miejscowość: London

Postprzez Konrad w 24 Maj 2008, 00:15

Witam! W dziale Hyde Park zamieściłem link do ankiety. Ponieważ forum dopiero się rozkręca,to chciałbym umieścić ten link wszędzie,żeby ankieta była łatwiejsza do znalezienia. Nie chcę jednak zaśmiecać forum. Stąd moje pytanie - czy chociaż na jakiś czas istnieje taka możliwość? Pozdrawiam - Konrad.
Konrad

Dołączenie: 24 Maj 2008, 00:04

Postprzez admin w 24 Maj 2008, 10:17

Konrad: dziękuje za szacunek do forum. Wydaje mi się, jednak, ze w dział HydePark jest odpowiednim do tego i nie sądze aby był sens wklejania angiety wszedzie. Rozumiem, ze chcesz to jak najmocniej rozpropagować, ale jak ktoś bedzie chciał to znajdzie. Wrzuć jeszcze w jakimś innym dziale i bedzię OK :)

Eliss: czytam i czeka, Patrze i podziwiam. To dzięki Wam forum sie rozwija. Moja interwencja tutaj jest ... powinna być sporadyczna.
admin
Administrator

Dołączenie: 18 Maj 2008, 17:02

Postprzez KRYSIA w 17 Lip 2008, 12:31

PROSZE JESLI JEST ADMIN TO NIECH SIE ODEZWIE
KRYSIA

Dołączenie: 15 Lip 2008, 19:05

Powróć do Redakcyjne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość