Oszustki w pd Londynie

... i okolice.

Oszustki w pd Londynie

Postprzez blade65 w 12 Maj 2009, 12:44

Ostrzegam wszystkie osoby poszukujące mieszkania w pd Londynie (Sutton, Carshalton, Croydon).Jeśli traficie na dwie siostry bliźniaczki lub jedną z nich oferującą wynajm domu lub mieszkania to proponuję odrazu dać sobie spokój.Są to dwie angielki (Andrea i Jessica).Niby to pomagają,obiecują nie wiadomo co, np pomoc w uzyskaniu dodatków do mieszkań i innych benefitów. Ponad miesiąc temu sam znalazłem się w takiej sytuacji i od tego czasu próbuję odzyskać swoje rzeczy jak dotąd bezskutecznie.Dzwoniłem do nich i żądają okupu.Zgłaszałem na policji,byłem w CAB.NIC!!!Kiedy zadzwoniłem do Crime Stoppers i poprosiłem o rozmowę po polsku pani po prostu odłożyła słuchawkę.Zostałem okradziony na ok 10 tys funtów (w tym sprzęt tv-audio-sat, 3 komputery, bardzo drogie oprogramowanie, instrumenty(zajmuję się masteringiem i aranżacją) Nie wspomnę już o dokumentach i ubraniach.Zostałem tylko w tym co miałem na sobie.Piszę to żeby ostrzec ludzi przed tymi oszustkami nie po to żeby się żalić.Tak więc rodacy uważajcie!!!
blade65

Dołączenie: 12 Maj 2009, 12:19

Powróć do Londyn

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość