Angielskie dziewczyny

Szukasz przyjaciół do wspólych zabaw ? Tu ich poszukaj.

Angielskie dziewczyny

Postprzez LesterB w 18 Maj 2008, 19:56

Witam na nowym forum - drugi :)

Powiedzcie mi, udało Wam się kiedyś wyrwać angielską panienkie ? Jak ?
LesterB

Dołączenie: 18 Maj 2008, 19:31

Re: Angielskie dziewczyny

Postprzez AragHORN w 19 Maj 2008, 09:24

Hahaha, po prostu trzeba mieć to coś i nie zadawać takich pytań :)

Sorki kolo ale żeś przywalił z grubej rury. Każdy masój sposób, każda panienka leci na co innego. Bądź sobą, myć się, mówić po angielsku i mieć kilka funtów w kieszeni. Na styl "polishdres" albo "polish builder", z łamaną angielszczyzną, pijąc najtańsze winko nie wyrwiesz angielskiej laski. Watpie czy polską nawet wyrwiesz.
AragHORN

Dołączenie: 19 Maj 2008, 09:21

Postprzez LesterB w 20 Maj 2008, 17:05

AragHORN napisał(a):Hahaha, po prostu trzeba mieć to coś i nie zadawać takich pytań :)

Sorki kolo ale żeś przywalił z grubej rury. Każdy masój sposób, każda panienka leci na co innego. Bądź sobą, myć się, mówić po angielsku i mieć kilka funtów w kieszeni. Na styl "polishdres" albo "polish builder", z łamaną angielszczyzną, pijąc najtańsze winko nie wyrwiesz angielskiej laski. Watpie czy polską nawet wyrwiesz.

Zdziwiłbyś się. Nie pije najtańszego winka, a i z angielskim nie jest źle. Po prostu odnosze wrażenie, że Angielki nas nie lubią. Traktują jako jakiś niższy gatunek.
LesterB

Dołączenie: 18 Maj 2008, 19:31

Postprzez AragHORN w 20 Maj 2008, 17:29

Ja tam niemam problemów z angielkami :) Nie to że je obracam bo to w niemoim stylu, ale żadna nie traktuje mnie jakoś gorzej.
AragHORN

Dołączenie: 19 Maj 2008, 09:21

Postprzez sciana-placzu w 03 Sie 2009, 19:08

jak tak was czytam to mi sie wydaje ze oboje jestescie siebie warci.

bez obrazy. ;)

polki sa najpiekniejze i to wszystko.
sciana-placzu

Dołączenie: 03 Sie 2009, 18:25

Powróć do Towarzyskie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość